Класична Cylinder косачка 400
GARDENA MANUFACTURING GMBH

GARDENA Hand Cylinder Lawnmower 400 е еколошки и функционира без електрична енергија. Принципот е лесен: додека притиснете, цилиндерот за сечење и сечилото на долниот дел се движат без контакт. Слично како со ножиците, сечилото трева се зема и се сече. Посебна карактеристика: цилиндерот за сечење и сечилото на долниот дел не се допираат и со тоа се овозможува пријатна работа и ниска бучава, како и лесно притискање. Зацврстениот, нелеплив цилиндер за сечење изработен од квалитетен челик и сечилото на дното на земјата гарантира чист и прецизен крој за одлична нега на тревникот. Големите тркала го олеснуваат управувањето и овозможуваат добар зафат. Посакуваната висина на сечењето може лесно да се прилагоди на 4 чекори и лесно може да се прочита на скала. За зачувување на просторот и за лесен транспорт, рачката може лесно да се подели.

 

 

 

Цена сo ДДВ
7500.0000 ден