Мопед Cammello Classic 50
Migliori

Спојот на квалитет, практичност, економичност и модерен дизајн ни доаѓа спакуван во новиот Migliori Cammello classic .

Мопедот кој освојува со својот интересен изглед , а се истакнува со неговата врвна управливост, удобност и универзалност. Изработен е од квалитетни иновативни и трајни материјали, со интегрирана, засилена рамка која гарантира голема носивост и издржливост. Има највисок клиренс во класата, преден телескоски управувач, задни амортизери со пет степени на висина, хидраулична предна-диск кочница и задна-барабан ножна кочница. Располага со дури два багажници  и пракитечн централен простор за одлагање и чување на разни предмети .

Покрај економичниот четири-тактен бензиски агрегат, негов главен адут е четири степениот, полу-автоматски менувач кој овозможува константен вртежен момент и доволна моќ  да се совлада секој терен .

Цена сo ДДВ
45200.0000 ден
Мопед Cammello Comfort 50
Migliori

Спојот на квалитет, практичност, економичност и модерен дизајн ни доаѓа спакуван во новиот Migliori Cammello Соmfort .

Мопедот кој освојува со својот интересен изглед , а се истакнува со неговата врвна управливост, удобност и универзалност. Изработен е од квалитетни иновативни и трајни материјали, со интегрирана, засилена рамка која гарантира голема носивост и издржливост. Има највисок клиренс во класата, преден телескоски управувач, задни амортизери со пет степени на висина, хидраулична предна-диск кочница и задна-барабан ножна кочница. Располага со дури два багажници  и пракитечн централен простор за одлагање и чување на разни предмети . Варијантата Comfort, најбогато опремената варијанта од овој мопед, ни доаѓа со фелни направени од лесен материјал, eргономски потпирач за совозачот, штитници за раце и многу други детали кои го дефинираат неговиот спортски изглед.

Покрај економичниот четири-тактен бензиски агрегат, негов главен адут е четири степениот, полу-автоматски менувач кој овозможува константен вртежен момент и доволна моќ  да се совлада секој терен .

Цена сo ДДВ
49900.0000 ден
Мопед Cammello XTR 50
Migliori

Спојот на квалитет, практичност, економичност и модерен дизајн ни доаѓа спакуван во новиот Migliori Cammello XTR.

Мопедот кој освојува со својот интересен изглед , а се истакнува со неговата врвна управливост, удобност и универзалност. Изработен е од квалитетни иновативни и трајни материјали, со интегрирана, засилена рамка која гарантира голема носивост и издржливост. Има највисок клиренс во класата, преден телескоски управувач, задни амортизери со пет степени на висина, хидраулична предна-диск кочница и задна-барабан ножна кочница. Располага со дури два багажници  и пракитечн централен простор за одлагање и чување на разни предмети . Варијантата XTR, најбогато опремената варијанта од овој мопед, ни доаѓа со фелни направени од лесен материјал, LED осветлување, дигитален дисплеј и многу други детали кои го дефинираат неговиот спортски изглед.

Покрај економичниот четири-тактен бензиски агрегат, негов главен адут е четири степениот, полу-автоматски менувач кој овозможува константен вртежен момент и доволна моќ  да се совлада секој терен .

Цена сo ДДВ
49900.0000 ден