Дувалка за снег Husqvarna ST 121

Шифра Артикла: 006032

  • Цена без ДДВ ден 27557.6271
  • Цена сo ДДВ ден 32518.0000

Teхнички карактеристики:

Работен зафат: 53 сm

Зафатнина на мотор: 208 cm³

Моќност: 4kW

Производител: Husqvarna

Земја на потекло: Шведска

 

 

Дувалка за снег на туркање од Husqvarna.