Апарат за заварување со електрода BX1-250C2

Шифра Артикла: 007376

  • Цена без ДДВ ден 5018.6441
  • Цена сo ДДВ ден 5922.0000

  • Напон: 50 Hz :  220 V
  • Излезен напон: 48 V
  • Јачина на струја: 60 - 250 A
  • Големина на електроди: Ømin-max : 2 – 5 mm
  • Тежина: 24 kg
  • Производител Agrina
  • Земја на потекло Кина

 

 

 

Апарат за заварување со електроди наменет за заварување на разни метали со разни дебелини. Располага со рачка и тркалца кои овозможуваат максимална мобилност на апаратот. Доаѓа во комплет со заштитна маска, штипка и рачка заварување.