Филтер за пречистувач на воздух FILLO

Шифра артикла: 018114

  • Цена без ДДВ ден 593.2203
  • Цена сo ДДВ ден 700.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух Fillo.