Филтер за пречистувач на воздух KILO

Шифра артикла: 018115

  • Цена без ДДВ ден 822.0339
  • Цена сo ДДВ ден 970.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух Кilo.