Филтер за пречистувач на воздух MAX

Шифра артикла: 018116

  • Цена без ДДВ ден 1245.7627
  • Цена сo ДДВ ден 1470.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух Маx.