Пречистувач на воздух Grunluft VK-6080B

Шифра артикла: 018521

  • Цена без ДДВ ден 3805.0847
  • Цена сo ДДВ ден 4490.0000

Технички карактеристики:

Моќност: 35 W

Простор на прочистување: 15-18 m2

Kaпацитет: 150 m3/h

Ниво на звучност: 28-49 dB

Опремен со хепа филтер со активен јаглен, 4 нивоа на вентилатпрот, индикатор за чистина на воздухот, тајмер

Димензии: Ф 215 х 365 mm

Производител: Vork Health

Компактниот модел VK6080 има капацитет на прочистување од 150m3/h и е наменет за простории до 18m2. Идеален е за спални или детски соби, како и за канцеларии и помали работни простории. Има три брзини на работа, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време.

Grunluft прочистувачите отстрануваат 99,9% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.