Пречистувач на воздух Grunluft VK-6089

Шифра артикла: 018522

  • Цена без ДДВ ден 6347.4576
  • Цена сo ДДВ ден 7490.0000

Технички карактеристики:

Моќност: 26 W

Простор на прочистување: 28-30 m2

Kaпацитет: 280-300 m3/h

Ниво на звучност: 30-52 dB

Опремен со хепа филтер со активен јаглен, 4 нивоа на вентилатпрот, индикатор за чистина на воздухот, тајмер

Димензии: Ф 250 х 454 mm

Ниво на заштита: 

Производител: Vork Health

Моделот VK6089 има капацитет на прочистување до 300m3/h и е наменет за простории до 30m2. Има три брзини на работа, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време. Опремен е и со WI-FI функција која дозволува управување и следење на процесот на прочистување преку Вашиот паметен телефон.

Grunluft прочистувачите отстрануваат 99,9% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.