Пречистувач на воздух Grunluft VK-6066

Шифра артикла: 018523

  • Цена без ДДВ ден 8042.3729
  • Цена сo ДДВ ден 9490.0000

Технички карактеристики:

Моќност: 40 W

Простор на прочистување: 35-40 m2

Kaпацитет: 400 m3/h

Ниво на звучност: 32-52 dB

Опремен со хепа филтер со активен јаглен, 4 нивоа на вентилатпрот, WiFi функција, индикатор за чистина на воздухот, тајмер

Димензии: 285 х 285 х 550 mm

Производител: Vork Health

Моделот VK6066 има капацитет на прочистување до 400m3/h и е наменет за простории до 40m2. Има 4 брзини на работа, Smart Timer преку кој може да ја подесите работата на прочистувачот, индикатор за промена на филтер и сензор за квалитет на воздухот кој го детектира и покажува квалитетот на атмосферскиот воздух, во реално време. Опремен е и со WI-FI функција која дозволува управување и следење на процесот на прочистување преку Вашиот паметен телефон.

Grunluft прочистувачите отстрануваат 99,9% од штетните честички. Направени се по германска технологија, имаат исклучителен дизајн, опремени се со најсовремени технички решенија и одлично се вклопуваат во секој животен или работен простор.