Пречистувач на воздух MIRO

Шифра артикла: 018807

  • Цена без ДДВ ден 3974.5763
  • Цена сo ДДВ ден 4690.0000

Технички карактеристики:

Моќност: 21 W

Простор на прчистување: 16 m2

Капацитет: 130 m3/h

Ниво на заштита: H11 - 0.3 μm- со сертификати CE,FCC,RoHS

Опремен со тајмер

Димензии: 195*213*388 mm

Teжина: 1.9 kg

Заклучување од деца

Сензор за квалитет на воздухот

Ноќно светло

Прочистувачите на INVITOP се инспирирани од потребата на секој човек да живее здраво. Изработени се од најквалитетни, рециклирачки материјали со цел да се одржи врската со природата. Носители се на најпрестижните светски награди за најдобар дизајн и може да се вклопат во сечиј дом.

Моделот Miro е еден од најпродаваните во понудата. Опремен е со троделен филтер кој врши филтрација на воздухот до 99,5%. Ги елиминира тврдите честици од него како прашината и влакната, формалдехидот и бензенот од чадот, непријатните мириси, бактериите и PM честиците. Има минимална потрошувачка на електрична енергија и покрива површина до 16m2.