Филтер за пречистувач на воздух MIRO

Шифра артикла: 018808

  • Цена без ДДВ ден 838.9831
  • Цена сo ДДВ ден 990.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух MIRO.