Филтер за прочист. на воздух VK-6080B

Шифра артикла: 018922

  • Цена без ДДВ ден 593.2203
  • Цена сo ДДВ ден 700.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух VK-6080B