Филтер за прочист. на воздух VK-6089

Шифра артикла: 018923

  • Цена без ДДВ ден 1101.6949
  • Цена сo ДДВ ден 1300.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух VK-6089