Филтер за прочист. на воздух VK-6066

Шифра артикла: 018926

  • Цена без ДДВ ден 1440.678
  • Цена сo ДДВ ден 1700.0000

3-слоен хепа филтер со активен јаглен.

Заменски хепа филтер за прочистивач на воздух VK-6066