Компресор монофазен ФИАК MICHELIN MB2420

Шифра Артикла: 019169

  • Цена без ДДВ ден 6694.9153
  • Цена сo ДДВ ден 7900.0000

Технички карактеристики:

Моќност на моторот: 1500 W / 2 HP

Запремнина: 24 l

Проток на воздух: 102 l/min

Притисок: 8 bar

Ниво на бучавост: 72 dB

Teжина: 24.5 Kg

Производител: Fiac

Земја на потекло: Италија

MICHELIN MB2420 e професионален компресор со монофазен електричен мотор. Има робусна конструкција, одлично подмачкување, мала потрочувачка на масло, и многу ниско ниво на бучава.Опремен со прекинувач за притисок, термичка заштита со автоматско ресетирање, регулатор на притисок, манометар, сигурносен вентил, вентил за испуштање на кондензат, тркала и рачка за транспорт.