Дувалка/смукалка GD40BV Greenworks

Шифра Артикла: 019676

  • Цена без ДДВ ден 6949.1525
  • Цена сo ДДВ ден 8200.0000

Технички карактеристики:

Тип на мотор: Без четкици

Максимална брзина на дување: 280km/h / 99mph

Максимален капацитет на дување: 577,8m³/h

Тип на батерија: Lithium-ion, 40 V,  4 Ah (6 Ah)

Тежина без батерија: 2.18 kg

Време на полнење до 100 %- 60 min. 

Време на работа со полна батерија: 2 Ah 12 min. ;  4 Ah 23 min. ; 6 Ah 35 min.

Капацитет на торба за отпад: 45 l

Производител: Greenworks

Дувалка/ смукалка за лисја од Greenworks со регулација на проток на воздух при дување/ смукање.

*Напомена: Дувалката е без батерија и полнач.

Компатибилни батерија и полнач: 019687 (2 Ah)

Компатибилна батерија: 019686 - 6 Ah, 020313 - 4 Ah

Компатибилен полнач: 019690