Батерија+полнач GSK40B2 40V Greenworks

Шифра Артикла: 019687

  • Цена без ДДВ ден 6966.1017
  • Цена сo ДДВ ден 8220.0000

Технички карактеристики:

Батерија: Lithium-ion  40 V , 2 Ah

Полнач: 2 A

Време на полнење до 100 %: 60 min.

Лед индикатор за статус на батеријата

Производител: Greenworks

Полнач и батерија за 40 V програма на Greenworks. Батеријата е со брзо полнење и не се празни доколку не се користи.