Батерија G24B2 24V Greenworks

Шифра Артикла: 019688

  • Цена без ДДВ ден 3466.1017
  • Цена сo ДДВ ден 4090.0000

Технички карактеристики:

Време на полнење до 100 %: 60 min

Тип на батерија: Lithium-ion, 24 V,  2 Ah

Излезна моќ: 650 W

Тежина: 0,532 kg

Производител: Greenworks

Резервна батерија за 24 V програмата на Greenworks, која брзо се полни и не се празни ако не се користи.