Батерија G40B4 40V Greenworks

Шифра Артикла: 020313

  • Цена без ДДВ ден 8406.7797
  • Цена сo ДДВ ден 9920.0000

Технички карактеристики:

Време на полнење до 100 %-  со 2 А полнач: 120 min; со 4 А полнач 60 min

Тип на батерија: Lithium-ion, 40 V,  4 Ah

Излезна моќ: 1600 W

Тежина: 1,344 kg

Производител: Greenworks

Резервна батерија за 40 V програмата на Greenworks, која брзо се полни и не се празни ако не се користи.