Тифон за наводнување Ocmis R4A 90x570

Шифра Артикла: 018054

  • Цена без ДДВ ден 1206747.619
  • Цена сo ДДВ ден 1267085.0000

Дијаметар на црево – 90 цм
Должина на црево – 570 м
Менувач со 4 брзини
Сет од млазници со различен дијаметар
Полиетиленско црево
Манометар
Тахометар
Производител: OCMIS Irrigazione S.P.A.

Земја на потекло: Италија

Машина која се користи за наводнување на сите видови земјоделски култури.